Sök
swe
Nyheter
Nyheter
Nyheter

Ny detaljhandel genomgår en förvandling och automatiska sockervaddsmaskiner skaparnya möjligheter

July 13th at 10:52am

Under de senaste åren kan Kina betraktas som en stigande stjärna inom området för varuautomater, delvis på grund av uppgraderingen av efterfrågekonsumtionen; Å andra sidan bryter ledande varumärken och kanalleverantörer ständigt igenom gränserna för detaljhandelsprodukter, kanaler, marknadsföringsmetoder och traditionella affärsmodeller, och olika krafter driverny detaljhandel att bli aktuellt fokus.

 

Senior företagsledare är upptagna med att bryta genom detaljhandelns tidsmässiga och rumsliga gränser, och både online och offline värderas högt. Med tillämpningen av dennanya teknik har traditionella detaljhandelsföretag fått oöverträffade möjligheter och en enorm utveckling, inklusive varuautomattillverkare som välkomnadenya marknader förnågra år sedan.

 

I utvecklingsprocessen för intelligent detaljhandel har vändpunkten för varuautomater kommit. Numera kan varuautomater ses överallt på många ställen såsom tunnelbana/hög-snabba järnvägsstationer, flygplatser, turistattraktioner, samhällen, skolor, kontorsbyggnader etc.

 

Med den oändliga framväxten av varuautomater som kommer in på marknaden har marknaden också upplevt översvämningar. Enligt auktoritativa plattformsundersökningar står många varuautomater på marknaden förnärvarande inför flaskhalsar som svårigheter att locka trafik, marknadsföring och låga vinster.

 

I fastan-tempot modernt liv, människor är allt mer i akut behov av bekvämt, snabbt och själv-servicetjänster. Med utvecklingen av teknologier som big data, Internet of Things och artificiell intelligens utvecklas varuautomater snabbt. Varuautomater har blivit en integrerad del av detaljhandeln, så att välja produkter ärnyckeln.

 

Sammantaget har ökningen av varuautomatverksamheten blivit en trend, jämfört med 8-timme manuell service, denna utrustning som kan ge 24-timservice har lägre driftskostnader och är mer sannolikt att favoriseras av investerare. Det bör docknoteras att på grund av obemannad försäljning kommer konsumenterna att ägna mer uppmärksamhet åt konsumentupplevelsen än manuella tjänster. Shenze intelligenta helautomatiska sockervaddsmaskin har heltäckande löst detta problem för alla. Med tillskottet av eliter från olika branscher genomgårny detaljhandel förändringar, och marknaden går in i ettnytt utvecklingsstadium, enny början och skapar ocksånya möjligheter.