Sök
swe
Nyheter
Nyheter
Nyheter

Utvecklingsfördelar med helautomatisk sockervaddsmaskin i obemannad detaljhandel

July 13th at 10:49am

Obemannade detaljhandelsföretag växer ständigt fram, och vi verkar ha inlett enny detaljhandelsbransch. I detta sammanhang har även obemannade varuautomater upplevt en betydande utveckling. Jämfört med traditionella små stormarknader och andra kommersiella former som kräver hög standard, har obemannade varuautomater flexibel leverans och enkel drift. Även de som saknar grund inom obemannad detaljhandel kan spela, vilket passar varje blivande ung person att starta företag.

 

Nu är Internet-eran, med olika obemannade svarta tekniker som driver flammorna, och obemannade varuautomater har haft ett stort inflytande i unga entreprenörers medvetande. Så, vad är fördelarna med obemannade varuautomater?

 

Entreprenörsmässiga fördelar med obemannade varuautomater:

 

1.24-timmesdrift: Traditionella varubutiker kan bara öppna upp till 12 timmar om dagen, och traditionella fysiska butiker kan inte öppna sent pånatten, till skillnad från automatiserade varubutiker som är verksamma 24 timmar om dygnet, med heldagsintäkter och inget manuellt försäljningsläge. Den enda investeringen är maskiner/varor/elektricitet.

 

2. Låg ingångströskel och låg investering: Traditionell fysisk butiksleasing/dekorationskostnaderna är inte små, och fasta punkter har begränsad exponering mot målgruppen. Tvärtom kan varuautomater placeras i olika positioner för att uppnå multi-punktdrift. Litet fotavtryck, inget behov av att hyra butiker/inreda butiker/betala arbetaravgifter, så länge som plats, hyra, strömanslutning och lagerföring förhandlas kan verksamheten drivas; Den kan också flyttasnär som helst.

 

3. Hög exponeringsgrad: Till skillnad från traditionella fysiska butiker är obemannade butikernärmare konsumenterna och lättare att komma in i deras synfält.

 

5. Diversifierade betalningsmetoder: betalning kan göras via WeChat, Alipay, kreditkort, etc. Denna bekväma betalning är väl integrerad med varuautomater. Utan pengar, använd en mobiltelefon; Utan en mobiltelefon, med ett ansikte, är varuautomater riktigt bekväma, allt drivs i molnet, det finns ingen kassalåda och själva maskinen är säkrare.

 

Det finns många typer av företag som kan driva detta projekt: lämplig för arbetslösa individer, högskolestudenter, full-tidsfruar, företagare och de som vill öka sin inkomst. Nu har enheten ett backend-hanteringssystem för molntjänster. Du kan spenderanågra minuter varje dag på att öppna telefonen för att kontrollera dagens affärssituation, kontrollera produktförsäljningen, gå in i butikens toppperiod och sedan fylla på produkter.

 

Utan tvekan allt-väderservicemodell av obemannade varuautomater är mer gynnsam för försäljning av varor. Med den kontinuerliga utvecklingen av marknaden för obemannade varuautomater ökar också antalet investeringar.