Căutare
rom
știri
știri
știri

Noul comerț cu amănuntul trece printr-o transformare, iar mașinile automate de vată de zahăr creeazănoi oportunități

July 13th at 10:52am

În ultimii ani, China poate fi privită ca o stea în ascensiune în domeniul automatelor automate, parțial datorită îmbunătățirii consumului cererii; Pe de altă parte, mărcile de top și furnizorii de canale depășesc în mod constant granițele produselor de vânzare cu amănuntul, canalelor, metodelor de marketing și modelelor de afaceri tradiționale, iar diverse forțe determinănoile retail să devină obiectivul actual.

 

Liderii de afaceri seniori sunt ocupați să treacă peste granițele temporale și spațiale ale comerțului cu amănuntul și atât online, cât și offline sunt foarte apreciați. Odată cu aplicarea acesteinoi tehnologii, companiile tradiționale de retail au câștigat oportunități fără precedent și o dezvoltare extraordinară, inclusiv producătorii de automate automate care au salutatnoi piețe în urmă cu câțiva ani.

 

În procesul de dezvoltare a retailului inteligent, punctul de cotitură al automatelor automate a sosit. În zilelenoastre, automatele pot fi văzute peste tot în multe locuri, cum ar fi metroul/înalt-gări de cale ferată rapidă, aeroporturi, atracții turistice, comunități, școli, clădiri de birouri etc.

 

Odată cu aparițianesfârșită a distribuitoarelor automate care intră pe piață, piața a cunoscut și inundații. Conform sondajelor autorizate ale platformei, multe automate de pe piață se confruntă în prezent cu blocaje, cum ar fi dificultăți de a atrage trafic, marketing și profituri scăzute.

 

În post-ritmul vieții moderne, oamenii au din ce în ce mai multnevoie urgentă de convenabil, rapid și de sine-servicii de servicii. Odată cu dezvoltarea tehnologiilor precum big data, internetul obiectelor și inteligența artificială, automatele se dezvoltă rapid. Aparatele automate au devenit o parte integrantă a comerțului cu amănuntul, așa că alegerea produselor este esențială.

 

În general, creșterea afacerilor cu automate automate a devenit o tendință, în comparație cu 8-service manual de oră, acest echipament care poate oferi 24-serviciul orar are costuri de operare mai mici și este mai probabil să fie favorizat de investitori. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că, din cauza vânzărilor fără personal, consumatorii vor acorda mai multă atenție experienței consumatorului decât serviciilor manuale. Mașina inteligentă complet automată de vată de zahăr Shenze a rezolvat în mod cuprinzător această problemă pentru toată lumea. Odată cu adăugarea de elite din diverse industrii,noul retail este în curs de schimbări, iar piața intră într-onouă etapă de dezvoltare, unnou început și, de asemenea, creeazănoi oportunități.