Căutare
rom
știri
știri
știri

Avantajele dezvoltării mașinii de vată de zahăr complet automate în industria de vânzare cu amănuntul fără echipaj

July 13th at 10:49am

Afacerile cu amănuntul fără echipaj apar în mod constant și se pare că am lansat onouă industrie de retail. În acest context, automatele fără pilot au cunoscut și ele o dezvoltare semnificativă. În comparație cu supermarketurile mici tradiționale și cu alte forme comerciale carenecesită standarde înalte, automatele fără echipaj au livrare flexibilă și funcționare simplă. Chiar și cei carenu au o bază în comerțul cu amănuntul fără echipaj pot juca, ceea ce este potrivit pentru fiecare tânăr care aspiră să înceapă o afacere.

 

Acum este epoca internetului, cu diverse tehnologiinegre fără pilot care alimentează flăcările, iar automatele automate fără pilot au format o influență mare în mintea tinerilor antreprenori. Deci, care sunt avantajele automatelor fără pilot?

 

Avantajele antreprenoriale ale automatelor fără pilot:

 

1.24-funcționare pe oră: magazinele de vending tradiționale se pot deschide doar până la 12 ore pe zi, iar magazinele fizice tradiționalenu pot deschidenoaptea târziu, spre deosebire de magazinele automate de vending care funcționează 24 de ore pe zi, cu venituri pe zi întreagă și fără mod de vânzare manuală. Singura investiție este utilajele/bunuri/electricitate.

 

2. Prag de intrare scăzut și investiție redusă: închiriere tradițională de magazine fizice/costurile de decorarenu sunt mici, iar punctele fixe au expunere limitată la publicul țintă. Dimpotrivă, automatele pot fi plasate în diferite poziții pentru a realiza multi-operare punctuala. Amprentă mică,nu estenevoie să închiriați magazine/decora magazine/plătiți taxele lucrătorilor, atâta timp cât locația, chiria, racordarea la curent și stocarea suntnegociate, afacerea poate fi operată; De asemenea, poate fi mutat în orice moment.

 

3. Rată mare de expunere: Spre deosebire de magazinele fizice tradiționale, magazinele fără personal sunt mai aproape de consumatori și mai ușor de accesat câmpul lor vizual.

 

5. Metode de plată diversificate: plata se poate face prin WeChat, Alipay, card de credit etc. Această plată convenabilă este bine integrată cu automatele automate. Fără bani, folosește un telefon mobil; Fără un telefon mobil, folosind o față, automatele sunt cu adevărat convenabile, totul este operat în cloud,nu există o cutie denumerar, iar aparatul în sine este mai sigur.

 

Există multe tipuri de afaceri care pot opera acest proiect: potrivite pentru șomeri, studenți,-soții de timp, antreprenori și cei care doresc să-și mărească veniturile. Acum, dispozitivul are un sistem de gestionare a backend-ului serviciului cloud. Puteți petrece câteva minute în fiecare zi deschizând telefonul pentru a verifica situația afacerii de astăzi, a verifica vânzările de produse, a intra în perioada de vârf a magazinului și apoi a completa produsele.

 

Fără îndoială, totul-Modelul de serviciu meteorologic al automatelor fără pilot este mai favorabil vânzărilor de mărfuri. Odată cu dezvoltarea continuă a pieței automatelor fără pilot,numărul de investiții crește și el.