Zoekopdracht
nl
nieuws
nieuws
nieuws

Denieuwe detailhandel ondergaat een transformatie en automatische suikerspinmachines creërennieuwe kansen

July 13th at 10:52am

De afgelopen jaren kan China worden beschouwd als een rijzende ster op het gebied van automaten, deels als gevolg van de opwaardering van de vraagconsumptie; Aan de andere kant doorbreken toonaangevende merken en kanaalaanbieders voortdurend de grenzen van retailproducten, kanalen, marketingmethoden en traditionele bedrijfsmodellen, en verschillende krachten zorgen ervoor datnieuwe retail de huidige focus wordt.

 

Senior bedrijfsleiders zijn druk bezig met het doorbreken van de temporele en ruimtelijke grenzen van de detailhandel, en zowel online als offline worden zeer gewaardeerd. Met de toepassing van dezenieuwe technologie hebben traditionele detailhandelsbedrijven ongekende kansen en een enorme ontwikkeling gekregen, waaronder fabrikanten van verkoopautomaten die een paar jaar geledennieuwe markten verwelkomden.

 

In het ontwikkelingsproces van intelligente retail is het keerpunt van de automaten aangebroken. Tegenwoordig zijn overal op veel plaatsen, zoals in de metro, automaten te zien/hoog-snelheidstreinstations, luchthavens, toeristische attracties, gemeenschappen, scholen, kantoorgebouwen, enz.

 

Met de eindeloze opkomst van automaten die op de markt komen, heeft de markt ook te maken gehad met overstromingen. Volgens gezaghebbende platformenquêtes kampen veel automaten op de markt momenteel met knelpunten, zoals problemen bij het aantrekken van verkeer, marketing en lage winsten.

 

In het snel-In het moderne leven hebben mensen steeds dringender behoefte aan gemak, snelheid en eigenheid-servicediensten. Met de ontwikkeling van technologieën zoals big data, het internet der dingen en kunstmatige intelligentie ontwikkelen automaten zich snel. Verkoopautomaten zijn een integraal onderdeel van de detailhandel geworden, dus het kiezen van producten is van cruciaal belang.

 

Over het geheel genomen is de opkomst van de verkoopautomaten een trend geworden, vergeleken met 8-handmatige service per uur, deze apparatuur die 24 uur per dag kan leveren-uurservice heeft lagere bedrijfskosten en zal waarschijnlijk de voorkeur genieten van investeerders. Er moet echter worden opgemerkt dat consumenten door onbemande verkopen meer aandacht zullen besteden aan de consumentenervaring dan aan handmatige diensten. De intelligente volautomatische suikerspinmachine van Shenze heeft dit probleem voor iedereen volledig opgelost. Met de toevoeging van elites uit verschillende sectoren ondergaat denieuwe detailhandel veranderingen en gaat de markt eennieuwe ontwikkelingsfase in, eennieuw begin, en ontstaan ​​er ooknieuwe kansen.