Zoekopdracht
nl
nieuws
nieuws
nieuws

Ontwikkelingsvoordelen van volautomatische suikerspinmachine in onbemande detailhandel

July 13th at 10:49am

Onbemande detailhandelsbedrijven komen voortdurend in opkomst en het lijkt erop dat we eennieuwe detailhandelssector hebben ingeluid. In deze context hebben onbemande automaten ook een aanzienlijke ontwikkeling doorgemaakt. Vergeleken met traditionele kleine supermarkten en andere commerciële vormen die hoge eisen stellen, hebben onbemande automaten een flexibele bezorging en een eenvoudige bediening. Zelfs degenen zonder basis in de onbemande detailhandel kunnen spelen, wat geschikt is voor elke aspirant-jongere om een ​​bedrijf te starten.

 

Nu is het internettijdperk aangebroken, waarin verschillende onbemande zwarte technologieën de vlammen aanwakkeren, en onbemande automaten een grote invloed hebben gevormd in de hoofden van jonge ondernemers. Wat zijn de voordelen van onbemande automaten?

 

Ondernemersvoordelen van onbemande automaten:

 

1.24-uurbediening: Traditionele verkoopautomaten kunnen maximaal 12 uur per dag open zijn, en traditionele fysieke winkels kunnenniet laat in denacht open gaan, in tegenstelling tot geautomatiseerde verkoopautomaten die 24 uur per dag open zijn, met volledige dagopbrengst en zonder handmatige verkoopmodus. De enige investering zijn machines/goederen/elektriciteit.

 

2. Lage instapdrempel en lage investering: Traditionele fysieke winkelverhuur/de decoratiekosten zijnniet klein en vaste punten hebben een beperkte blootstelling aan de doelgroep. Integendeel, automaten kunnen in verschillende posities worden geplaatst om multi te bereiken-punt werking. Kleine voetafdruk, geennoodzaak om winkels te huren/winkels versieren/werknemersvergoedingen betalen, zolang over de locatie, de huur, de stroomaansluiting en de bevoorrading wordt onderhandeld, kan het bedrijf worden geëxploiteerd; Het kan ook op elk moment worden verplaatst.

 

3. Hoge blootstellingsgraad: In tegenstelling tot traditionele fysieke winkels staan ​​onbemande winkels dichter bij de consument en zijn ze gemakkelijker binnen hun gezichtsveld te bereiken.

 

5. Gediversifieerde betaalmethoden: betaling kan worden gedaan via WeChat, Alipay, creditcard, enz. Deze handige betaling is goed geïntegreerd met automaten. Gebruik zonder geld een mobiele telefoon; Zonder mobiele telefoon, met behulp van een gezicht, zijn automaten erg handig, alles wordt in de cloud beheerd, er is geen geldautomaat en de automaat zelf is veiliger.

 

Er zijn veel soorten bedrijven die dit project kunnen uitvoeren: geschikt voor werklozen, studenten, vol-tijdvrouwen, ondernemers en degenen die hun inkomen willen verhogen. Nu heeft het apparaat een backend-beheersysteem voor cloudservices. U kunt elke dag een paar minuten besteden aan het openen van uw telefoon om de huidige bedrijfssituatie te controleren, de productverkoop te controleren, de piekperiode van de winkel in te voeren en vervolgens de producten aan te vullen.

 

Ongetwijfeld het allemaal-het weerservicemodel van onbemande automaten is bevorderlijker voor de verkoop van goederen. Met de voortdurende ontwikkeling van de markt voor onbemande automatenneemt ook het aantal investeringen toe.