Keresés
hu
hírek
hírek
hírek

Az új kiskereskedelem átalakulóban van, az automata vattacukor gépek pedig új lehetőségeket teremtenek

July 13th at 10:52am

Kína az elmúlt években feltörekvő csillagnak tekinthető az automaták terén, részben a keresleti fogyasztás felfutása miatt; Másrészt a vezető márkák és csatornaszolgáltatók folyamatosan áttörik a kiskereskedelmi termékek, csatornák, marketing módszerek és hagyományos üzleti modellek határait, és különböző erők késztetik az új kiskereskedelmet, hogy a jelenlegi fókuszba kerüljön.

 

A vezető üzleti vezetők a kiskereskedelem időbeli és térbeli határainak áttörésével vannak elfoglalva, és az online és offline egyarántnagyra értékelik. Ennek az új technológiának az alkalmazásával a hagyományos kiskereskedelmi vállalatok példátlan lehetőségekhez és óriási fejlődéshez jutottak, köztük az automata-gyártók is, akiknéhány évvel ezelőtt új piacokat fogadtak.

 

Az intelligens kiskereskedelem fejlesztési folyamatában elérkezett az automaták fordulópontja. Manapság az automatákat sok helyen lehet látni, például a metróban/magas-gyorsvasút állomások, repülőterek, turisztikai látványosságok, közösségek, iskolák, irodaházak stb.

 

Az automaták végtelen piacra kerülésével a piacot is elöntötték. A mérvadó platformfelmérések szerint a piacon jelenleg sok automata olyan szűk keresztmetszettelnéz szembe, mint például a forgalom vonzása, a marketing és az alacsonynyereség.

 

A böjtben-A modern ritmusú életben az embereknek egyre sürgetőbb szükségük van a kényelmes, gyors és önmagukra-szolgáltatási szolgáltatások. Az olyan technológiák fejlődésével, mint a big data, a tárgyak internete és a mesterséges intelligencia, az automaták gyorsan fejlődnek. Az automaták a kiskereskedelem szerves részévé váltak, ezért kulcsfontosságú a termékek kiválasztása.

 

Összességében az automata-üzletágnövekedése trendté vált a 8-hoz képest-órás kézi szerviz, ez a berendezés, amely 24-órás szolgáltatásnak alacsonyabbak a működési költségei, ésnagyobb valószínűséggel részesítik előnyben a befektetők. Figyelembe kell azonban venni, hogy a pilótanélküli értékesítés miatt a fogyasztók jobban odafigyelnek a fogyasztói élményre, mint a kézi szolgáltatásokra. A Shenze intelligens teljesen automata vattacukor gép átfogóan megoldotta ezt a problémát mindenki számára. A különböző iparágak elitjeinek megjelenésével az új kiskereskedelem változásokon megy keresztül, a piac a fejlődés új szakaszába lép, új kezdet, és új lehetőségeket is kínál.