Keresés
hu
hírek
hírek
hírek

A teljesen automata vattacukor gép fejlesztési előnyei a pilótanélküli kiskereskedelemben

July 13th at 10:49am

Folyamatosan jelennek meg a pilótanélküli kiskereskedelmi vállalkozások, és úgy tűnik, hogy egy új kiskereskedelmi ágazatotnyitottunk meg. Ezzel összefüggésben a pilótanélküli automaták is jelentős fejlődésen mentek keresztül. A hagyományos kis szupermarketekkel és más, magas színvonalat igénylő kereskedelmi formákkal összehasonlítva a pilótanélküli automaták rugalmas szállítással és egyszerű kezeléssel rendelkeznek. A pilótanélküli kiskereskedelemben alaptalanok is játszhatnak, ami minden pályakezdő fiatal számára alkalmas vállalkozásalapításra.

 

Most van az internet korszaka, ahol a különféle pilótanélküli fekete technológiák táplálják a lángokat, és a pilótanélküli automatáknagy befolyást gyakoroltak a fiatal vállalkozók fejében. Tehát milyen előnyei vannak a pilótanélküli automatáknak?

 

A pilótanélküli automaták vállalkozói előnyei:

 

1.24-órás működés: A hagyományos árusító üzletek legfeljebbnapi 12 órábannyithatnak ki, a hagyományos fizikai üzletek pedignemnyithatnak ki késő este, ellentétben az automatizált árusító üzletekkel, amelyek anap 24 órájában működnek, egésznapos bevétellel és kézi értékesítési módnélkül. Az egyetlen beruházás a gép/áruk/elektromosság.

 

2. Alacsony belépési küszöb és alacsony befektetés: Hagyományos fizikai bolti lízing/A dekorációs költségeknem kicsik, és a fix pontok korlátozottan elérhetők a célközönség számára. Ellenkezőleg, az automatákat különböző pozíciókban lehet elhelyezni a multi eléréséhez-pont művelet. Kis helyigény,nem kell üzletet bérelni/üzleteket díszíteni/munkavállalói díjat fizet, amíg a hely, a bérleti díj, az áramcsatlakozás és a raktározás megegyezés alatt áll, a vállalkozás működtethető; Az is bármikor mozgatható.

 

3. Magas expozíciós arány: A hagyományos fizikai üzletekkel ellentétben a pilótanélküli üzletek közelebb vannak a fogyasztókhoz, és könnyebben belépnek a látóterükbe.

 

5. Változatos fizetési módok: a fizetés történhet WeChat, Alipay, hitelkártya stb. segítségével. Ez a kényelmes fizetés jól integrálható az automatákkal. Pénznélkül használjon mobiltelefont; Mobiltelefonnélkül, arc használatával igazán kényelmesek az automaták, minden felhőben működik,nincs pénztárca, maga az automata pedig biztonságosabb.

 

Sokféle vállalkozás működtetheti ezt a projektet: alkalmas munkanélküliek, főiskolai hallgatók számára, teljes-idős feleségek, vállalkozók és azok, akik szeretnéknövelni jövedelmüket. Mostantól az eszköz felhőalapú szolgáltatás háttérkezelő rendszerrel rendelkezik. Mindennap eltölthetnéhány percet a telefon kinyitásával, hogy megnézze a mai üzleti helyzetet, ellenőrizze a termékértékesítést, belépjen az üzlet csúcsidőszakába, majd feltöltse a termékeket.

 

Kétségtelenül az összes-A pilótanélküli automaták időjárás-szolgáltatási modellje jobban elősegíti az áruk értékesítését. A pilótanélküli automaták piacának folyamatos fejlődésével a beruházások száma isnövekszik.