Hae
fin
uutiset
uutiset
uutiset

Uusi vähittäiskauppa on murroksessa, ja automaattiset hattarakoneet luovat uusia mahdollisuuksia

July 13th at 10:52am

Viime vuosina Kiinaa voidaan pitäänousevana tähdenä myyntiautomaattien alalla osittain kysynnän kulutuksennousun vuoksi; Toisaalta johtavat brändit ja kanavatoimittajat rikkovat jatkuvasti vähittäiskaupan tuotteiden, kanavien, markkinointimenetelmien ja perinteisten liiketoimintamallien rajoja, ja erilaiset voimat ajavat uutta vähittäiskauppaanykyiseen painopisteeseen.

 

Vanhemmat yritysjohtajat ovat kiireisiä vähittäiskaupan ajallisten ja alueellisten rajojen rikkomista, ja sekä online- että offline-toimintaa arvostetaan suuresti. Tämän uuden teknologian soveltamisen myötä perinteiset vähittäiskaupan yritykset ovat saaneet ennennäkemättömiä mahdollisuuksia ja valtavaa kehitystä, mukaan lukien myyntiautomaattien valmistajat, jotka toivottivat uudet markkinat tervetulleiksi muutama vuosi sitten.

 

Älykkään vähittäiskaupan kehitysprosessissa on tullut automaattien käännekohta. Nykyään myyntiautomaatteja voinähdä kaikkialla monissa paikoissa, kuten metrossa/korkea-pikajuna-asemat, lentokentät, matkailukohteet, yhteisöt, koulut, toimistorakennukset jne.

 

Myyntiautomaattien loputtoman ilmaantumisen myötä markkinoille on tullut myös tulvia. Arvovaltaisten alustatutkimusten mukaan monet markkinoilla olevat myyntiautomaatit kohtaavat tällä hetkellä pullonkauloja, kuten vaikeudet houkutella liikennettä, markkinointia ja alhaiset voitot.

 

Paastossa-Nykyaikaisessa elämässä ihmiset tarvitsevat yhä enemmän kätevää,nopeaa ja itsenäistä-palvelupalvelut. Teknologioiden, kuten big datan, esineiden internetin ja tekoälyn, kehittyessä myyntiautomaatit kehittyvätnopeasti. Myyntiautomaateista on tullut olennainen osa vähittäiskauppaa, joten tuotteiden valinta on avainasemassa.

 

Kaiken kaikkiaan myyntiautomaattiliiketoiminnannoususta on tullut trendi verrattuna 8:aan-tunnin manuaalinen huolto, tämä laite, joka voi tarjota 24-tuntipalvelulla on alhaisemmat käyttökustannukset ja se on todennäköisemmin sijoittajien suosima. On kuitenkin huomioitava, että miehittämättömän myynnin vuoksi kuluttajat kiinnittävät enemmän huomiota kuluttajakokemukseen kuin manuaalisiin palveluihin. Älykäs Shenzen täysautomaattinen hattarakone on ratkaissut tämän ongelman kattavasti kaikille. Eri toimialojen eliitin mukaan uudessa vähittäiskaupassa tapahtuu muutoksia, ja markkinat ovat siirtymässä uuteen kehitysvaiheeseen, uuteen alkuun ja tuovat myös uusia mahdollisuuksia.