Hae
fin
uutiset
uutiset
uutiset

Täysautomaattisen hattarakoneen kehitysedut miehittämättömässä vähittäiskaupassa

July 13th at 10:49am

Miehittämättömiä vähittäiskaupan yrityksiä syntyy jatkuvasti, janäyttää siltä, ​​että olemme ottaneet käyttöön uuden vähittäiskaupan. Tässä yhteydessä myös miehittämättömät myyntiautomaatit ovat kehittyneet merkittävästi. Verrattuna perinteisiin pieniin supermarketteihin ja muihin korkeita standardeja vaativiin kaupallisiin muotoihin, miehittämättömät automaatit ovat joustavan toimituksen ja yksinkertaisen toiminnan ansiosta. Myösne, joilla ei ole miehittämättömän vähittäiskaupan perustaa, voivat pelata, mikä sopii jokaiselle yrittäjäksi pyrkivällenuorelle.

 

Nyt on Internetin aikakausi, jossa erilaiset miehittämättömät mustat teknologiat ruokkivat liekkejä, ja miehittämättömät myyntiautomaatit ovat muodostaneet suuren vaikutuksennuorten yrittäjien mielissä. Joten mitkä ovat miehittämättömien myyntiautomaattien edut?

 

Miehittämättömien myyntiautomaattien yrittäjyyteen liittyvät edut:

 

1.24-tunnin toiminta: Perinteiset myyntipisteet voivat olla auki vain 12 tuntia vuorokaudessa, ja perinteiset fyysiset kaupat eivät voi avata myöhään illalla, toisin kuin automatisoidut myyntipisteet, jotka toimivat 24 tuntia vuorokaudessa ja joilla on koko päivän tuloja eikä manuaalista myyntitilaa. Ainoa investointi on koneisto/tavaroita/sähköä.

 

2. Matala pääsykynnys ja pieni investointi: Perinteinen fyysisen myymälän leasing/koristelukustannukset eivät ole pieniä, ja kiinteillä pisteillä on rajoitettunäkyvyys kohdeyleisölle. Päinvastoin, myyntiautomaatit voidaan sijoittaa eri asentoihin saavuttaaksesi useita-pisteen toiminta. Pieni jalanjälki, ei tarvitse vuokrata kauppoja/sisustaa kauppoja/maksaa työntekijöille palkkiot, kunhan sijainti, vuokra, sähköliitäntä ja varastointi onneuvoteltu, yritystä voidaan harjoittaa; Sitä voidaan myös siirtää milloin tahansa.

 

3. Korkea altistumisaste: Toisin kuin perinteiset fyysiset kaupat, miehittämättömät myymälät ovat lähempänä kuluttajia ja helpompia päästä heidännäkökenttään.

 

5. Monipuoliset maksutavat: maksu voidaan suorittaa WeChatin, Alipayn, luottokortin jne. kautta. Tämä kätevä maksu on integroitu hyvin myyntiautomaatteihin. Käytä matkapuhelinta ilman rahaa; Ilman matkapuhelinta, kasvoja käyttäen, automaatit ovat todella käteviä, kaikki toimii pilvessä, ei ole kassalaatikkoa ja itse kone on turvallisempi.

 

On olemassa monenlaisia ​​yrityksiä, jotka voivat toteuttaa tätä projektia: sopii työttömille henkilöille, korkeakouluopiskelijoille, täysi-vaimot, yrittäjät jane, jotka haluavat lisätä tulojaan. Nyt laitteessa on pilvipalvelun taustahallintajärjestelmä. Voit käyttää muutaman minuutin joka päivä puhelimen avaamiseen tarkistaaksesi tämän päivän liiketoimintatilanteen, tarkistaaksesi tuotemyynnin, siirtyäksesi kaupan ruuhka-aikaan ja täydentääksesi tuotteita.

 

Epäilemättä kaikki-Miehittämättömien automaattien sääpalvelumalli on suotuisampi tavaroiden myyntiin. Miehittämättömien myyntiautomaattien markkinoiden jatkuvan kehityksen myötä myös investointien määrä kasvaa.