Ερχομαι σε επαφή
Το τηλεφώνημα
+86 18917549071
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
xinyonglong@xylmachine.com/xinyonglong5@xyl machine.com
Αναζήτηση
el
Νέα
Νέα
Νέα

Το νέο λιανικό εμπόριο υφίσταται μεταμόρφωση και οι αυτόματες μηχανές ζαχαροπλαστείου της γριάς δημιουργούν νέες ευκαιρίες

July 13th at 10:52am

Τα τελευταία χρόνια, η Κίνα μπορεί να θεωρηθεί ως ανερχόμενο αστέρι στον τομέα των αυτόματων πωλητών, εν μέρει λόγω της αναβάθμισης της κατανάλωσης ζήτησης. Από την άλλη πλευρά, οι κορυφαίες μάρκες και οι πάροχοι καναλιών ξεπερνούν συνεχώς τα όρια των προϊόντων λιανικής, των καναλιών, των μεθόδων μάρκετινγκ και των παραδοσιακών επιχειρηματικών μοντέλων και διάφορες δυνάμεις οδηγούν το νέο λιανικό εμπόριο να γίνει το επίκεντρο.

 

Ανώτεροι ηγέτες επιχειρήσεων είναι απασχολημένοι να ξεπεράσουν τα χρονικά και χωρικά όρια του λιανικού εμπορίου, και τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός σύνδεσης εκτιμώνται ιδιαίτερα. Με την εφαρμογή αυτής της νέας τεχνολογίας, οι παραδοσιακές εταιρείες λιανικής έχουν κερδίσει άνευ προηγουμένου ευκαιρίες και τεράστια ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένων των κατασκευαστών μηχανημάτων αυτόματης πώλησης που καλωσόρισαν νέες αγορές πριν από μερικά χρόνια.

 

Στη διαδικασία ανάπτυξης του ευφυούς λιανικού εμπορίου, έφτασε το σημείο καμπής των αυτόματων πωλητών. Στις μέρες μας, μηχανήματα αυτόματης πώλησης μπορεί κανείς να δει παντού σε πολλά μέρη όπως το μετρό/υψηλός-σιδηροδρομικούς σταθμούς ταχύτητας, αεροδρόμια, τουριστικά αξιοθέατα, κοινότητες, σχολεία, κτίρια γραφείων κ.λπ.

 

Με την ατελείωτη εμφάνιση των μηχανημάτων αυτόματης πώλησης που εισέρχονται στην αγορά, η αγορά γνώρισε επίσης πλημμύρες. Σύμφωνα με έγκυρες έρευνες πλατφορμών, πολλά μηχανήματα αυτόματης πώλησης στην αγορά αντιμετωπίζουν αυτήν τη στιγμή προβλήματα, όπως δυσκολία προσέλκυσης κίνησης, μάρκετινγκ και χαμηλά κέρδη.

 

Στη νηστεία-με τους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής, οι άνθρωποι έχουν ολοένα και περισσότερο επείγουσα ανάγκη για άνετο, γρήγορο και εαυτό-υπηρεσίες εξυπηρέτησης. Με την ανάπτυξη τεχνολογιών όπως τα μεγάλα δεδομένα, το Διαδίκτυο των πραγμάτων και η τεχνητή νοημοσύνη, τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης αναπτύσσονται ραγδαία. Τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος του λιανικού εμπορίου, επομένως η επιλογή προϊόντων είναι το κλειδί.

 

Συνολικά, η άνοδος των επιχειρήσεων μηχανών αυτόματης πώλησης έχει γίνει τάση, σε σύγκριση με 8-ώρα χειροκίνητη εξυπηρέτηση, αυτός ο εξοπλισμός που μπορεί να παρέχει 24-Η ωριαία εξυπηρέτηση έχει χαμηλότερο λειτουργικό κόστος και είναι πιο πιθανό να ευνοηθεί από τους επενδυτές. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι λόγω των μη επανδρωμένων πωλήσεων, οι καταναλωτές θα δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στην εμπειρία του καταναλωτή παρά στις χειρωνακτικές υπηρεσίες. Η έξυπνη πλήρως αυτόματη μηχανή ζαχαροπλαστικής της Shenze έχει λύσει πλήρως αυτό το πρόβλημα για όλους. Με την προσθήκη ελίτ από διάφορους κλάδους, το νέο λιανικό εμπόριο υφίσταται αλλαγές και η αγορά εισέρχεται σε ένα νέο στάδιο ανάπτυξης, ένα νέο ξεκίνημα και επίσης δημιουργεί νέες ευκαιρίες.