Ερχομαι σε επαφή
Το τηλεφώνημα
+86 18917549071
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
xinyonglong@xylmachine.com/xinyonglong5@xyl machine.com
Αναζήτηση
el
Νέα
Νέα
Νέα

Πλεονεκτήματα ανάπτυξης της πλήρως αυτόματης μηχανής ζαχαροπλαστείου της γριάς στη βιομηχανία λιανικής πώλησης μη επανδρωμένων

July 13th at 10:49am

Οι μη επανδρωμένες επιχειρήσεις λιανικής αναδύονται συνεχώς και φαίνεται ότι έχουμε εγκαινιάσει μια νέα βιομηχανία λιανικής. Σε αυτό το πλαίσιο, σημαντική ανάπτυξη έχουν γνωρίσει και τα μη επανδρωμένα μηχανήματα αυτόματης πώλησης. Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά μικρά σούπερ μάρκετ και άλλες εμπορικές μορφές που απαιτούν υψηλά πρότυπα, τα μη επανδρωμένα μηχανήματα αυτόματης πώλησης έχουν ευέλικτη παράδοση και απλή λειτουργία. Ακόμη και εκείνοι που δεν έχουν θεμέλιο στο μη επανδρωμένο λιανικό εμπόριο μπορούν να παίξουν, το οποίο είναι κατάλληλο για κάθε επίδοξο νέο να ξεκινήσει μια επιχείρηση.

 

Τώρα είναι η εποχή του Διαδικτύου, με διάφορες μη επανδρωμένες μαύρες τεχνολογίες να τροφοδοτούν τις φλόγες και τα μη επανδρωμένα μηχανήματα αυτόματης πώλησης έχουν δημιουργήσει μεγάλη επιρροή στο μυαλό των νέων επιχειρηματιών. Ποια είναι λοιπόν τα πλεονεκτήματα των μη επανδρωμένων μηχανημάτων αυτόματης πώλησης;

 

Επιχειρηματικά πλεονεκτήματα των μη επανδρωμένων μηχανημάτων αυτόματης πώλησης:

 

1.24-ωριαία λειτουργία: Τα παραδοσιακά καταστήματα αυτόματης πώλησης μπορούν να ανοίξουν μόνο έως και 12 ώρες την ημέρα και τα παραδοσιακά φυσικά καταστήματα δεν μπορούν να ανοίξουν αργά το βράδυ, σε αντίθεση με τα αυτοματοποιημένα καταστήματα αυτόματης πώλησης που λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα, με έσοδα ολόκληρης ημέρας και χωρίς λειτουργία μη αυτόματης πώλησης. Η μόνη επένδυση είναι μηχανήματα/εμπορεύματα/ηλεκτρική ενέργεια.

 

2. Χαμηλό όριο εισόδου και χαμηλή επένδυση: Παραδοσιακή μίσθωση φυσικών καταστημάτων/Το κόστος διακόσμησης δεν είναι μικρό και τα σταθερά σημεία έχουν περιορισμένη έκθεση στο κοινό-στόχο. Αντίθετα, οι αυτόματοι πωλητές μπορούν να τοποθετηθούν σε διαφορετικές θέσεις για να επιτευχθεί multi-λειτουργία σημείου. Μικρό αποτύπωμα, δεν χρειάζεται να νοικιάσετε καταστήματα/διακοσμούν τα καταστήματα/πληρώνουν αμοιβές εργαζομένων, εφόσον η τοποθεσία, το ενοίκιο, η σύνδεση ρεύματος και η αποθήκευση είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης, η επιχείρηση μπορεί να λειτουργήσει. Μπορεί επίσης να μετακινηθεί ανά πάσα στιγμή.

 

3. Υψηλό ποσοστό έκθεσης: Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά φυσικά καταστήματα, τα μη επανδρωμένα καταστήματα είναι πιο κοντά στους καταναλωτές και είναι πιο εύκολο να εισέλθουν στο οπτικό τους πεδίο.

 

5. Διαφοροποιημένοι τρόποι πληρωμής: η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω WeChat, Alipay, πιστωτικής κάρτας κ.λπ. Αυτή η βολική πληρωμή είναι καλά ενσωματωμένη με μηχανήματα αυτόματης πώλησης. Χωρίς χρήματα, χρησιμοποιήστε ένα κινητό τηλέφωνο. Χωρίς κινητό τηλέφωνο, χρησιμοποιώντας πρόσωπο, τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης είναι πραγματικά βολικά, τα πάντα λειτουργούν στο cloud, δεν υπάρχει θυρίδα μετρητών και το ίδιο το μηχάνημα είναι πιο ασφαλές.

 

Υπάρχουν πολλοί τύποι επιχειρήσεων που μπορούν να λειτουργήσουν αυτό το έργο: κατάλληλο για ανέργους, φοιτητές, πλήρεις-οι συζύγοι του χρόνου, οι επιχειρηματίες και όσοι θέλουν να αυξήσουν το εισόδημά τους. Τώρα η συσκευή διαθέτει σύστημα διαχείρισης υποστήριξης υπηρεσιών cloud. Μπορείτε να αφιερώνετε λίγα λεπτά κάθε μέρα ανοίγοντας το τηλέφωνό σας για να ελέγξετε τη σημερινή επιχειρηματική κατάσταση, να ελέγξετε τις πωλήσεις προϊόντων, να εισέλθετε στην περίοδο αιχμής του καταστήματος και, στη συνέχεια, να αναπληρώσετε προϊόντα.

 

Αναμφίβολα, τα όλα-Το μοντέλο καιρικών υπηρεσιών των μη επανδρωμένων μηχανών αυτόματης πώλησης ευνοεί περισσότερο τις πωλήσεις αγαθών. Με τη συνεχή ανάπτυξη της αγοράς των μη επανδρωμένων μηχανημάτων αυτόματης πώλησης, αυξάνεται και ο αριθμός των επενδύσεων.