Søg
dan
nyheder
nyheder
nyheder

Ny detailhandel undergår en forvandling, og automatiske bomuldsmaskiner skabernye muligheder

July 13th at 10:52am

I de senere år kan Kina betragtes som en stigende stjerne inden for salgsautomater, blandt andet på grund af opgraderingen af ​​efterspørgselsforbruget; På den anden side bryder førende brands og kanaludbydere konstant grænserne for detailprodukter, kanaler, markedsføringsmetoder og traditionelle forretningsmodeller, og forskellige kræfter driverny detailhandel til at blive detnuværende fokus.

 

Senior virksomhedsledere har travlt med at bryde gennem detailhandelens tidsmæssige og rumlige grænser, og både online og offline værdsættes højt. Med anvendelsen af ​​dennenye teknologi har traditionelle detailvirksomheder opnået hidtil usete muligheder og en enorm udvikling, herunder salgsautomatproducenter, der tog imodnye markeder for et par år siden.

 

I udviklingsprocessen for intelligent detailhandel er vendepunktet for salgsautomater kommet. I dag kan automater ses overalt mange steder såsom metro/høj-hurtigbanestationer, lufthavne, turistattraktioner, lokalsamfund, skoler, kontorbygninger mv.

 

Med den endeløse fremkomst af salgsautomater, der kommer ind på markedet, har markedet også oplevet oversvømmelser. Ifølge autoritative platformsundersøgelser står mange salgsautomater på markedet i øjeblikket over for flaskehalse såsom vanskeligheder med at tiltrække trafik, markedsføring og lav fortjeneste.

 

I fasten-tempofyldt moderne liv, er folk i stigende grad i et presserende behov for bekvem, hurtig og selvstændig-serviceydelser. Med udviklingen af ​​teknologier som big data, Internet of Things og kunstig intelligens udvikler automater sig hurtigt. Automater er blevet en integreret del af detailhandlen, så det er vigtigt at vælge produkter.

 

Samlet set er stigningen i salgsautomatvirksomhed blevet en trend sammenlignet med 8-time manuel service, dette udstyr, der kan yde 24-timeservice har lavere driftsomkostninger og er mere tilbøjelige til at blive begunstiget af investorer. Det skal dog bemærkes, at på grund af ubemandet salg vil forbrugerne være mere opmærksomme på forbrugeroplevelsen end manuelle tjenester. Shenze intelligente fuldautomatiske bomuldsmaskine har omfattende løst dette problem for alle. Med tilføjelsen af ​​eliter fra forskellige brancher undergårny detailhandel forandringer, og markedet går ind i etnyt udviklingstrin, enny begyndelse og brygger ogsånye muligheder.