Søg
dan
nyheder
nyheder
nyheder

Udviklingsfordele ved fuldautomatisk bomuldsmaskine i den ubemandede detailindustri

July 13th at 10:49am

Ubemandede detailvirksomheder dukker konstant op, og vi ser ud til at have indvarslet enny detailbranche. I denne sammenhæng har ubemandede automater også oplevet en markant udvikling. Sammenlignet med traditionelle små supermarkeder og andre kommercielle former, der kræver høje standarder, har ubemandede automater fleksibel levering og enkel betjening. Selv dem uden et fundament i ubemandet detailhandel kan spille, hvilket er velegnet til enhver håbefuld ung til at starte en virksomhed.

 

Nu er internettets æra, med forskellige ubemandede sorte teknologier, der brænder for flammerne, og ubemandede salgsautomater har haft stor indflydelse i unge iværksætteres hoveder. Så hvad er fordelene ved ubemandede automater?

 

Iværksættermæssige fordele ved ubemandede salgsautomater:

 

1,24-timedrift: Traditionelle automatbutikker kan kun åbne op til 12 timer om dagen, og traditionelle fysiske butikker kan ikke åbne sent om aftenen, i modsætning til automatiserede automatbutikker, der opererer 24 timer i døgnet, med heldagsindtjening og ingen manuel salgstilstand. Den eneste investering er maskiner/gods/elektricitet.

 

2. Lav entrétærskel og lav investering: Traditionel fysisk butiksleasing/dekorationsomkostninger er ikke små, og faste punkter har begrænset eksponering til målgruppen. Tværtimod kan automater placeres i forskellige positioner for at opnå multi-punktdrift. Lille fodaftryk, ingen grund til at leje butikker/indrette butikker/betale arbejderhonorarer, så længe placering, husleje, strømtilslutning og beholdning er forhandlet, kan virksomheden drives; Den kan også flyttesnår som helst.

 

3. Høj eksponeringsrate: I modsætning til traditionelle fysiske butikker er ubemandede butikker tættere på forbrugerne ognemmere at komme ind i deres synsfelt.

 

5. Diversificerede betalingsmetoder: betaling kan foretages gennem WeChat, Alipay, kreditkort osv. Denne bekvemme betaling er godt integreret med automater. Uden penge, brug en mobiltelefon; Uden en mobiltelefon, ved at bruge et ansigt, er automater virkelig praktiske, alt betjenes i skyen, der er ingen pengekasse, og selve automaten er mere sikker.

 

Der er mange typer virksomheder, der kan drive dette projekt: velegnet til arbejdsløse personer, universitetsstuderende, fuld-tidskoner, iværksættere og dem, der ønsker at øge deres indkomst. Nu har enheden et cloud-service-backend-administrationssystem. Du kan bruge et par minutter hver dag på at åbne din telefon for at tjekke dagens forretningssituation, tjekke produktsalget, gå ind i butikkens spidsbelastningsperiode og derefter genopfylde produkter.

 

Uden tvivl det hele-vejrservicemodel af ubemandede automater er mere befordrende for salg af varer. Med den fortsatte udvikling af markedet for ubemandede automater stiger antallet af investeringer også.