Vyhledávání
cs
zprávy
zprávy
zprávy

Nový maloobchod prochází transformací a automatické strojena cukrovou vatu přinášejínové příležitosti

July 13th at 10:52am

V posledních letech lze Čínu považovat za vycházející hvězduna poli prodejních automatů, částečně díky zvyšování poptávky; Na druhou stranu přední značky a poskytovatelé kanálůneustále prolamují hranice maloobchodních produktů, kanálů, marketingových metod a tradičních obchodních modelů a různé síly pohánějínový maloobchod, aby se stal aktuálním středem zájmu.

 

Vedoucí obchodní manažeři mají plné ruce práce s prolomením časových a prostorových hranic maloobchodu a online i offline jsou vysoce ceněni. S aplikací tétonové technologie získaly tradiční maloobchodní společnostinebývalé příležitosti a obrovský rozvoj, včetně výrobců prodejních automatů, kteří předněkolika lety přivítalinové trhy.

 

V procesu vývoje inteligentního maloobchodunastal zlom u prodejních automatů. V dnešní době jsou automaty k vidění všudena mnoha místech,například v metru/vysoký-nádraží, letiště, turistické atrakce, komunity, školy, kancelářské budovy atd.

 

Snekonečnýmnástupem prodejních automatů vstupujícíchna trh zažil trh také záplavy. Podle autoritativních průzkumů platforem mnoho prodejních automatůna trhu v současné době čelí překážkám, jako jsou potíže s přilákánímnávštěvnosti, marketing anízké zisky.

 

V půstu-tempu moderního života, lidé stálenaléhavěji potřebují pohodlné, rychlé a vlastní-servisní služby. S rozvojem technologií, jako jsou velká data, internet věcí a umělá inteligence, se prodejní automaty rychle rozvíjejí. Prodejní automaty se stalynedílnou součástí maloobchodu, takže výběr produktů je klíčový.

 

Celkově senárůst prodeje prodejních automatů stal trendem ve srovnání s 8-hodinový manuální servis, toto zařízení může poskytnout 24-hodinová služba mánižší provoznínáklady a je pravděpodobnější, že ji investoři upřednostňují. Je však třeba poznamenat, že kvůli bezpilotnímu prodeji budou spotřebitelé věnovat více pozornosti spotřebitelské zkušenostinež manuálním službám. Inteligentní plně automatický strojna cukrovou vatu Shenze tento problém komplexně vyřešil pro každého. S přibývajícími elitami z různých odvětví procházínový maloobchod změnami a trh vstupuje donové fáze vývoje,nového začátku a také přinášínové příležitosti.