Vyhledávání
cs
zprávy
zprávy
zprávy

Výhody vývoje plně automatického strojena cukrovou vatu v bezobslužném maloobchodě

July 13th at 10:49am

Bezobslužné maloobchodní podniky seneustále objevují a zdá se, že jsme zahájilinový maloobchodní průmysl. V této souvislosti zaznamenaly výrazný rozvoj také bezpilotní automaty. Ve srovnání s tradičními malými supermarkety a jinými komerčními formami, které vyžadují vysoké standardy, mají prodejní automaty bez obsluhy flexibilní dodávky a jednoduché ovládání. Hrát mohou i ti, kteřínemají základy v bezobslužném maloobchodě, což se hodí pro každého začínajícího mladého člověka, který chce začít podnikat.

 

Nyní je internetová éra, s různými bezpilotními černými technologiemi, které přiživují plameny, a bezpilotní prodejní automaty mají v myslích mladých podnikatelů velký vliv. Jaké jsou tedy výhody bezobslužných automatů?

 

Podnikatelské výhody bezobslužných automatů:

 

1.24-hodinový provoz: Tradiční prodejní obchody mohou mít otevřeno pouze 12 hodin denně a tradiční kamenné obchody senemohou otevírat pozdě vnoci,na rozdíl od automatických prodejních obchodů, které fungují 24 hodin denně, s celodenním výnosem a bez manuálního režimu prodeje. Jedinou investicí jsou stroje/zboží/elektřina.

 

2. Nízký vstupní práh anízké investice: Tradiční pronájem kamenných prodejen/nákladyna dekoracenejsou malé a pevné body mají omezenou expozici cílovému publiku. Naopak automaty lze umístit do různých pozic, aby bylo dosaženo multi-bodová operace. Malé rozměry,není třeba pronajímat obchody/zdobit obchody/platit poplatky za pracovníky, pokud je vyjednáno umístění,nájem, připojení k elektrické síti a skladování, lze podnik provozovat; Dá se také kdykoliv přesunout.

 

3. Vysoká míra expozice: Na rozdíl od tradičních kamenných prodejen jsou bezobslužné prodejny blíže spotřebitelům a snadněji vstoupí do jejich zorného pole.

 

5. Diverzifikované způsoby platby: platbu lze provést prostřednictvím WeChat, Alipay, kreditní kartou atd. Tato pohodlná platba je dobře integrována s prodejními automaty. Bez peněz používejte mobilní telefon; Bez mobilu, pomocí obličeje, jsou automaty opravdu pohodlné, vše se obsluhuje v cloudu, chybí pokladna a samotný automat je bezpečnější.

 

Existuje mnoho typů podniků, které mohou tento projekt provozovat: vhodné pronezaměstnané jednotlivce, vysokoškoláky, plné-čas manželky, podnikatelé a ti, kteří chtějí zvýšit své příjmy. Nyní má zařízení backendový systém správy cloudových služeb. Každý den můžete strávitněkolik minut otevřením telefonu, abyste zkontrolovali dnešní obchodní situaci, zkontrolovali prodeje produktů, vstoupili do špičky obchodu a poté doplnili produkty.

 

Nepochybně všechny-model meteorologické služby bezobslužných prodejních automatů vícenapomáhá prodeji zboží. Sneustálým rozvojem trhu bezobslužných automatů se zvyšuje i počet investic.