Свържете се
Търсене
bul
Новини
Новини
Новини

Новата търговия на дребно претърпява трансформация и автоматичните машини за захарен памук създават нови възможности

July 13th at 10:52am

През последните години Китай може да се счита за изгряваща звезда в областта на вендинг машините, отчасти поради повишаването на потреблението на търсенето; От друга страна, водещите марки и доставчици на канали непрекъснато пробиват границите на продуктите за търговия на дребно, каналите, маркетинговите методи и традиционните бизнес модели и различни сили карат новата търговия на дребно да се превърне в настоящия фокус.

 

Висшите бизнес лидери са заети да пробият времевите и пространствени граници на търговията на дребно и както онлайн, така и офлайн са високо ценени. С прилагането на тази нова технология традиционните компании за търговия на дребно получиха безпрецедентни възможности и огромно развитие, включително производителите на вендинг машини, които приветстваха новите пазари преди няколко години.

 

В процеса на развитие на интелигентната търговия на дребно настъпи повратната точка на вендинг машините. В днешно време вендинг машини могат да се видят навсякъде на много места, като например метрото/Високо-скоростни жп гари, летища, туристически атракции, общности, училища, офис сгради и др.

 

С безкрайната поява на вендинг машини, навлизащи на пазара, пазарът също претърпя наводнение. Според авторитетни проучвания на платформи, много вендинг машини на пазара в момента са изправени пред затруднения като трудности при привличане на трафик, маркетинг и ниски печалби.

 

В бързото-в съвременния живот, хората все повече се нуждаят от удобно, бързо и самостоятелно-сервизни услуги. С развитието на технологии като големи данни, интернет на нещата и изкуствен интелект, вендинг машините се развиват бързо. Вендинг машините се превърнаха в неразделна част от търговията на дребно, така че изборът на продукти е ключов.

 

Като цяло възходът на бизнеса с вендинг машини се превърна в тенденция в сравнение с 8-часово ръчно обслужване, това оборудване може да осигури 24-почасовото обслужване има по-ниски оперативни разходи и е по-вероятно да бъде предпочитано от инвеститорите. Все пак трябва да се отбележи, че поради безпилотните продажби, потребителите ще обърнат повече внимание на потребителското изживяване, отколкото на ръчните услуги. Интелигентната напълно автоматична машина за захарен памук Shenze реши цялостно този проблем за всички. С добавянето на елити от различни индустрии, новата търговия на дребно претърпява промени и пазарът навлиза в нов етап на развитие, в ново начало и също така създава нови възможности.