Свържете се
Търсене
bul
Новини
Новини
Новини

Предимства при разработката на напълно автоматична машина за захарен памук в безпилотна индустрия за търговия на дребно

July 13th at 10:49am

Непрекъснато се появяват безпилотни предприятия за търговия на дребно и изглежда, че поставихме началото на нова индустрия за търговия на дребно. В този контекст безпилотните вендинг машини също претърпяха значително развитие. В сравнение с традиционните малки супермаркети и други търговски форми, които изискват високи стандарти, безпилотните вендинг машини имат гъвкава доставка и лесна работа. Дори и тези, които нямат основа в безпилотната търговия на дребно, могат да играят, което е подходящо за всеки амбициозен млад човек да започне бизнес.

 

Сега е ерата на интернет, с различни безпилотни черни технологии, които подхранват пламъците, а безпилотните вендинг машини имат голямо влияние в съзнанието на младите предприемачи. И така, какви са предимствата на безпилотните вендинг машини?

 

Предприемачески предимства на безпилотните вендинг машини:

 

1.24-почасова работа: Традиционните вендинг магазини могат да работят само до 12 часа на ден, а традиционните физически магазини не могат да отварят късно през нощта, за разлика от автоматизираните вендинг магазини, които работят 24 часа в денонощието, с целодневни приходи и без ръчен режим на продажби. Единствената инвестиция са машини/стоки/електричество.

 

2. Нисък праг за влизане и ниска инвестиция: Традиционен лизинг на физически магазин/разходите за декорация не са малки, а фиксираните точки имат ограничена експозиция към целевата аудитория. Напротив, вендинг машините могат да бъдат поставени на различни позиции, за да се постигне мулти-точкова операция. Малък отпечатък, няма нужда да наемате магазини/украсяват магазини/плащат такси на работниците, докато местоположението, наемът, електрическата връзка и запасите са договорени, бизнесът може да се управлява; Освен това може да бъде преместен по всяко време.

 

3. Висок процент на експозиция: За разлика от традиционните физически магазини, магазините без персонал са по-близо до потребителите и по-лесно влизат в тяхното зрително поле.

 

5. Разнообразни методи на плащане: плащането може да се извърши чрез WeChat, Alipay, кредитна карта и т.н. Това удобно плащане е добре интегрирано с вендинг машини. Без пари използвайте мобилен телефон; Без мобилен телефон, с лице, вендинг машините са наистина удобни, всичко се управлява в облака, няма каса, а самата машина е по-безопасна.

 

Има много видове бизнеси, които могат да управляват този проект: подходящи за безработни лица, студенти, пълни-временни съпруги, предприемачи и тези, които искат да увеличат доходите си. Сега устройството има система за управление на бекенда на облачна услуга. Можете да отделяте няколко минути всеки ден, отваряйки телефона си, за да проверите днешната бизнес ситуация, да проверите продажбите на продукти, да влезете в пиковия период на магазина и след това да попълните продукти.

 

Несъмнено всичко-моделът на метеорологично обслужване на безпилотни вендинг машини е по-благоприятен за продажбите на стоки. С непрекъснатото развитие на пазара на безпилотни вендинг машини броят на инвестициите също се увеличава.